Vi er autoriseret forhandler og service værksted for Nissan og Suzuki i Hjørring.

 

Her på siden kan du finde de nyeste priser, brochurer, bestille tilbud og prøvetur samt se aktuelle kampagner. Vi er kendte for at kunne levere unikke løsninger til transportbranchen og vores præstationer taler for sig selv.


Vi bygger biler med stor erfaring, interesse og passion.
Det skal være spændende at køre bil

 

 

Nissan


Vi kan tilbyde vores kunder et bredt program af Nissan's person- og varebiler.

Ved at klikke på link herunder kan Du finde informationer omkring priser, tekniske oplysninger, samt læse seneste Nissan nyheder.

Nissan Personbiler

Nissan Varebiler

Nissan Priser

Nissan Brochurer

Nissan Nyheder


Har du lyst til daglige Nissan nyheder så kan du med fordel downloade Nissan Global App.

Download Nissan Global App til din Iphone. Nissan Global App er en officiel iPhone / iPad app fra Nissan Motor Co, LTD. Denne meget innovative app giver dig en lang række oplysninger om Nissan, fra Nissan arv historie til de seneste nyheder, herunder ny teknologi og mere. "Nissan Global App" giver dig mulighed for at udforske verden af ​​Nissan via forskellige historier og film.

Du kan starte fra en af ​​de tre grænseflader nedenfor.
1.. "Seneste Nyheder" vil tilbyde dig adgang til den nyeste Nissan nyheder og videoer rundt omkring i verden, fordeles fra Nissan Global og regional hjemmeside og sociale medier.
2.. "Kort" kan guide dig til Nissan relaterede nyheder, der er specifik for dit lokale område, blot ved at trykke verden atlas.
3.. "Explorer" vil give dig den nyeste Nissan historien. Skrive et søgeord eller tryk på en emne, du gerne vil se i detaljer for at udvide din viden om emnet.

Klik her for mere info om Nissan Global App.

Suzuki

 

Vi kan tilbyde vores kunder et bredt program af Suzuki personbiler. lige fra en mikrobil med et gennemsnitligt forbrug på 23,3 km pr. liter benzin ved blandet kørsel (EU-norm), og lav ejerafgiften. Kun kr. 290 pr. halvår, til en stor alsidig SUV. Hos Suzuki i Hjørring kender vil til vores kunder forskellige behov og vi ved at nogle famiier har brug for to biler. En mikrobil til familien og en til at trække den tunge anhænger. Så skal det være SUV så har den ny Grand Vitara Estate både pladsen og kræfterne.

Det er nemlig en bil med en sjældent set alsidighed. Den er bygget på Suzuki's stolte SUV tradition med kvaliteter som solid chassisramme og et avanceret firehjulstræk der både har låsefunktion og reduktionsgear. Men bag det rå ydre gemmer sig en anvendelig bil til dagligdagens gøremål. Og i den nyeste version uden reservehjul på bagklappen ledes tankerne i højere grad hen på en robust og høj stationcar.

 

Ved at klikke på link herunder kan Du finde informationer omkring priser, tekniske oplysninger, samt læse seneste Suzuki. nyheder.

 

Suzuki personbiler

Suzuki Priser

Suzuki Specifikationer

Suzuki Brochurer

 

Suzuki Ekstraudstyr

Suzuki Motorsport Danmark

Suzuki Motorsport International

 

Klik her for rute plan

 

 

For mere info omkring Nissan og Suzuki, samt tilbud og kampagner, ring til Kristian Sundby på 96 67 95 40 eller send ham en @mail

Vi ser frem til at yde jer en optimal service.

På gensyn hos ABS AUTO Hjørring

Til forside